Velkommen til Emiliversen.com

Velkommen til min splitter nye hjemmeside!

Her kommer jeg jevnlig til å dele litt fra min hverdag som skiløper. I tillegg til oppsummeringer fra konkurranser, tourer og mesterskap kommer jeg også til å vise litt hvordan livet som skiløper er utenfor konkurranse. På forsiden vil man alltid kunne lese siste nytt fra meg, eller eventuelt nyhetssaker om meg dersom det skjer noe spesielt.

Introduksjonsvideo fra SpareBank1 SMN

Årets idrettstalent, SpareBank1 SMN

 

Tilbakemeldinger på hva du synes om hjemmesiden eller andre henvendelser kan gjøres via Kontakt-siden som kan finnes i menyen oppe i høyre hjørne. Hendvendelser besvares så raskt muligheten byr seg. Vil også anbefale å ta en titt på siden for mine samarbeidspartnere, uten de hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Dersom du ønsker å lese mer om meg og mitt liv både i og utenfor skiløypa anbefales det å ta en titt på biografi-siden. Sist men ikke minst kan den som er ekstra nyskjerrig ta en titt på mine resultater, som kommer til å bli oppdatert fortløpende.

 

Nok en gang; Velkommen til emiliversen.com!

Følg med 🙂

Del dette innleggetShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Velkommen til Emiliversen.com

  1. I see your page needs some fresh posts. Writing manually takes a lot of time, but there
    is tool for this boring task, search in google; murgrabia’s tools

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Emil Iversen
Follow
Load More