Camp Lahti, første steg på veien

 

Hei igjen!

Nå har jeg hatt noen rolige dager hjemme, der jeg bare har koblet av og ikke trent noen ting. Det kjennes ut som kroppen begynner å bli bedre og at jeg så smått kan komme igang med treninga igjen.

Jeg skjønte etter touren at nå, nå må jeg gjøre noe. Jeg har vært for mye syk i høst / tidlig vinter…. Skal jeg være med å kjempe om VM-gull i Finland har jeg ikke råd til særlig flere sykedager.

Så dukket det opp en herlig mulighet, jeg kunne få låne ei hytte i Fagerlia (hyttefelt i Meråker), der jeg kan ha base nå de neste ca 14 dagene.

god mat og god utsikt

Så jeg har nå flyttet hit, tatt med skia og treningsklærne og fylt opp kjøleskapet med sunne og usunne ting. Alt man trenger for en optimal treningshverdag 🙂

Jeg har lagt en rimelig detaljert plan for hva jeg skal trene nå i dagene som kommer, og i den planen ligger Falun inne som neste verdenscuprenn. Jeg står over Ulricehamn, og tar meg nå god til å trene og bygge opp immunforsvaret igjen. Jeg kan ikke dele for mye, for tidlig… Jeg kan vel si at treningsplanen er rimelig tradisjonell, ikke veldig lite, ikke mye. Men fokus på kvalitet på de hardøktene jeg skal ha, samt krydre med hurtighet / spenst / styrke. Ganske som man trener f.eks ei uke på høsten. Jeg tror det skal bli gull verdt for meg å bare ligge her og ikke gjøre en dritt annet enn trening, spising og avslapping. Det skal bli godt både for kropp og sjel.

En våt og tung dag i Grova

Jeg kommer til å gå Uglarennet om kroppen spiller på lag de neste dagene. Dette for å få en gjennomkjøring før viktige skirenn i Falun. Der reiser jeg ned for å sikre VM-billett og vise meg fra en bedre side enn den de fleste husker fra Tour De Ski, der var jeg litt en skygge av meg selv føler jeg. Det blir veldig spennende å se hva jeg kan klare å få til i Falun. Jeg får veldig god tid til å forberede meg optimalt nå, og går det slik jeg håper reiser jeg ikke ned dit for å være listefyll.

Jeg har nå ca 2 måneder på meg og lever veldig i trua på at jeg kan komme i storform under verdensmesterskapet i Lathi. Dette blir min første del av oppladningen. Et lite, men også veldig viktig steg på veien mot VM.

Mormor og morfar på besøk med medbrakt pinnekjøtt

Nå skal jeg spise litt, før en ny økt venter.

 

PS. tusen takk for lånet av hytta Tor Arne og Guri.  Kan ikke love at det blir gull verdt, men det er i allefall en helt fantastisk plass å være for å bygge form.

 

  • Ivers
Del dette innleggetShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Camp Lahti, første steg på veien

  1. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find
    It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Emil Iversen
Follow
Load More