Dagen før dagen!

FOTO: Bjørn Steinar Delebekk, VG

Da er det kvelden før VM-sprinten her i Lahti. Om et døgn sitter jeg her og har fått min debut i et verdensmesterskap! 😱😎🤘

Har fått testet løypa, funnet godskiene og gjort siste finpuss på formen før det braker løs i morgen. Jeg er klar, og lover å gi alt jeg har! Følg med på NRK1 klokken 14:00 i morgen for å se prologen (14:50 herrestart) og (forhåpentligvis) klokken 16:30 for finaler.

Vi er klare for morgendagen!

PS! Min trofaste fanclub er selvfølgelig på plass i Lahti, og vil gjennom hele VM arrangere konkurranser med fine premier! Følg med på fansiden min på Facebook og delta i konkurransene der for å vinne noen av premiene under: https://www.facebook.com/EmilIversenOfficial/

Del dette innleggetShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Dagen før dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Emil Iversen
Follow
Load More