Bilde

I’m back

Hei alle sammen!

Endelig er jeg tilbake med ny sak på hjemmesiden. Lenge siden siste oppdatering nå, og mye har skjedd siden!

Avslutninga på skisesongen 2016/17 ble så som så. Etter en middels sprint i Drammen (10.plass) og dårlig form i Tour de Canada (32.plass totalt), var det godt å avslutte verdenscup-sirkuset for i år, og få en etterlengtet ferie fra skirenn og systematisk trening. Etter Canada fulgte noen uker med avkobling, lite trening, noen skirenn, og en del utenomsportslige aktiviteter. Fikk likevel dratt med meg noen ok løp helt på tampen med NM-del 2 på Gålå,  hvor jeg endte opp med en litt sur 4.plass på sprintstafett for Varden sammen med Jørgen Ulvang, og en helt grei 11.plass på 10km skøyting. Etter dette var det igjen noen uker med litt avkobling & chill. Grunnet variable norsk-ferdigheter og latskap, velger jeg heller å legge ut bilder av det jeg har bedrevet tiden min med enn å skrive om det 😎 Men her er noen stikkord som kan være med å oppsummere den siste måneden min:

  • Nytt hus
  • Avkobling
  • Turrenn
  • Sponsoroppdrag
  • Svalbard
  • Sesongevaluering og planlegging
  • Landslagssamling

Alt i alt føler jeg hatt den siste måneden har vært veldig fin. For min del er det helt avgjørende å gjøre andre ting enn langrenn i denne perioden. Nå kjenner jeg på meg at jeg er klar for å ta fatt på et nytt treningsår, hvor OL i Peyongchang blir det store hovedmålet. Jeg har lagt en plan og er veldig motivert for å gjøre jobben som kreves, og vet at om ting går som planlagt, så er målet om medalje i OL langt innenfor rekkevidde 👊🏼💥

Tour de Canada – dårlig resultat, men god stemning
Shopping i Canada
Storlirennet 2017 – knepent slått av Petter etter å ha dratt på han hele løpet
Pallen på Storlirennet
Deilig med seier i Hattrennet etter 2.plassen i Storlirennet
Hardøktene i offseason går med til 6.divisjons-fotball for Varden
Har flyttet ut av gutterommet og inn i mitt eget hus i Meråker. Særdeles fornøyd med både hus & samboer (Gjemse på snap)
Tilbrakte påska på verandaen i Meråker
Nyter offseasons glade dager i Oslo

 

Fantastisk tur til Svalbard med TEAM NORMILK! Seier i Svalbard skimaraton, vanvittig natur og særdeles bra turfølge. Takk for turen 🙂

Rett til OL-samling i Oslo etter Svalbard. Morsomt å få med både Finn og Simen på allround-landslaget.

Følg med på hjemmesiden fremover, kommer til å oppdatere den jevnlig i den kommende tiden.

Emil

Del dette innleggetShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “I’m back

  1. Gleder meg til å følge deg neste sesong. Lykke til med skisesongen og andre hyggelige ting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Emil Iversen
Follow
Load More