Bilde

Hola Amigos

Hei alle sammen!

Tenkte det kunne være en fin stund for en oppdatering på hjemmesiden nå, siden jeg i skrivende stund er inne i min tredje dag med influensa. Har hatt noen tunge dager med feber og hodepine, og måtte feire Norges nasjonaldag fra sykesenga i Meråker. Rimelig kjedelig, siden jeg sammen med mange av skigutta hadde lagt storslagne planer for årets 17. mai-feiring i Trondheim. Men men… Satser på å bruke opp sykdomsdagene på denne tiden av året, for så å være frisk gjennom hele den kommende vinteren!

Gratulerer med dagen, Norge! Hilsen to pjuske skiløpere fra Meråker

Nok om det negative! Har faktisk fått gjort ganske mye siden siste innlegg. Har vært en tur innom Madrid etter at yngstemann i søskenflokken spanderte reise, opphold og billetter til Real Madrid-kamp i julegave på både meg og Mats. Skjønner hverken hvordan vi har vært snille nok til å fortjene det, eller hvordan han har hatt råa… Uansett! Fantastisk tur som ble toppet med besøk på Santiago Bernabeu, hvor Real Madrid slo Sevilla 4-1 i en underholdende kamp!

Planen videre blir i første omgang å bli 100% frisk, for så å komme seg i trening. Hadde vært bra å komme i noen lunde OK form før det braker løs med samling på Sognefjellet om en uke. Tror nok uansett det blir forholdsvis høy odds på at jeg klarer å henge på Tønseth på den tradisjonsrike intervallen opp fra Skjolden… 🙁

 

Sliten gjeng allerede på tur nedover til Spania
Minstemann tom for likes på tinder allerede på dag 1
Mange år siden forrige besøk i en fornøyelsespark! Fremdeles like morsomt
Majestetisk fotballstadion! Morsomt å se favorittlaget in real life for første gang
Iversen brothers fornøyd med hjemmeseier! Takk for turen 🙂

Peace out, Emil

Bilde

I’m back

Hei alle sammen!

Endelig er jeg tilbake med ny sak på hjemmesiden. Lenge siden siste oppdatering nå, og mye har skjedd siden!

Avslutninga på skisesongen 2016/17 ble så som så. Etter en middels sprint i Drammen (10.plass) og dårlig form i Tour de Canada (32.plass totalt), var det godt å avslutte verdenscup-sirkuset for i år, og få en etterlengtet ferie fra skirenn og systematisk trening. Etter Canada fulgte noen uker med avkobling, lite trening, noen skirenn, og en del utenomsportslige aktiviteter. Fikk likevel dratt med meg noen ok løp helt på tampen med NM-del 2 på Gålå,  hvor jeg endte opp med en litt sur 4.plass på sprintstafett for Varden sammen med Jørgen Ulvang, og en helt grei 11.plass på 10km skøyting. Etter dette var det igjen noen uker med litt avkobling & chill. Grunnet variable norsk-ferdigheter og latskap, velger jeg heller å legge ut bilder av det jeg har bedrevet tiden min med enn å skrive om det ? Men her er noen stikkord som kan være med å oppsummere den siste måneden min:

  • Nytt hus
  • Avkobling
  • Turrenn
  • Sponsoroppdrag
  • Svalbard
  • Sesongevaluering og planlegging
  • Landslagssamling

Alt i alt føler jeg hatt den siste måneden har vært veldig fin. For min del er det helt avgjørende å gjøre andre ting enn langrenn i denne perioden. Nå kjenner jeg på meg at jeg er klar for å ta fatt på et nytt treningsår, hvor OL i Peyongchang blir det store hovedmålet. Jeg har lagt en plan og er veldig motivert for å gjøre jobben som kreves, og vet at om ting går som planlagt, så er målet om medalje i OL langt innenfor rekkevidde ???

Tour de Canada – dårlig resultat, men god stemning
Shopping i Canada
Storlirennet 2017 – knepent slått av Petter etter å ha dratt på han hele løpet
Pallen på Storlirennet
Deilig med seier i Hattrennet etter 2.plassen i Storlirennet
Hardøktene i offseason går med til 6.divisjons-fotball for Varden
Har flyttet ut av gutterommet og inn i mitt eget hus i Meråker. Særdeles fornøyd med både hus & samboer (Gjemse på snap)
Tilbrakte påska på verandaen i Meråker
Nyter offseasons glade dager i Oslo

 

Fantastisk tur til Svalbard med TEAM NORMILK! Seier i Svalbard skimaraton, vanvittig natur og særdeles bra turfølge. Takk for turen 🙂

Rett til OL-samling i Oslo etter Svalbard. Morsomt å få med både Finn og Simen på allround-landslaget.

Følg med på hjemmesiden fremover, kommer til å oppdatere den jevnlig i den kommende tiden.

Emil